Restaurant aankleding

Misschien heb je er al wel eens over gehoord. Maar het is big business om een goede restaurant aankleding te doen voor je personeel. Er zijn horeca kledingszaken waar je veel kunt kopen, maar vaak blijft dit ook wel bij zwart en wit en wat leer, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Een goede aankleding is een verlengstuk van je marketing en van je imago wat je ook wel op deze media website kunt lezen. Het is niet zomaar een bijelkaar geraapt zooitje. Daar kom je niet mee weg.

Het personeel must look the part als ze in je zaak willen staan. Wil je het strak en netjes? Overhemd dan altijd netjes in de broek, geen losse flapjes en schoenen gepoetst. Let op deze kleine dingen en spreek je medewerkers erop aan.

Andere zaken die nog van belang zijn? Ja, het kan natuurlijk ook dat je juist niet voor de nette stijl gaat maar meer voor een losse vriendelijke sfeer. We zien het steeds meer terugkomen in de gelegenheden waar we de gelegenheid hebben om langs te komen. Shirt lekker uit de broek, mouwen opgerold. We gaan lekker aan de slag! Misschien wel wat tattooages eronderuit, maar of je dit nu verplicht moet stellen aan je medewerkers gaat misschien wat ver?

Wel kun je de juiste kleding voor hen regelen, dat is alvast een stap in de juiste richting voor een seamless afstemming van je horeca marketing en je aankleding.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s