Bretels en vlinderdas

Eerder hebben we het al gehad over je bretels combineren. Twee items in een man zijn outfit die je daarbij steeds vaker samen ziet komen zijn de bretels en de vlinderdas. Ik moet dan gelijk denken aan een Engels jongetje in zo’n oud Engels straatje, veel stoffen aan als tweed en dikke wollen kleding. Een beetje oubollig, en dat is het ook eigenlijk wel. Oubollig is weer eventjes helemaal terug van weg geweest.

En dat geeft niets, dat nerderige is best leuk, als je het goed draagt en er zelfverzekerd over bent. Dat is uiteraard het belangrijkste, want de meest zelfverzekerde man kan misschien alles wel goed laten staan en anderen zelfs meekrijgen in zijn stijl. Dan wordt het misschien ineens wel weer een hype.

Het combineren van deze twee artikelen is leuk, omdat ze zo dicht bij elkaar zitten. Zo kun je ze dezelfde kleur of patroon geven, of juist een hele andere kant kiezen en ze laten clashen. Het leukste wat ik nog wel heb gezien is wel dezelfde kleur, bijvoorbeeld beige. Maar de vlinderdas een heel ander patroon geven dan de bretels. Effen en een ruit bijvoorbeeld, of zelfs strepen en een geruit dasje. Super leuk en speels!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s