Je bretels combineren

Wanneer je je bretels gaat combineren is het belangrijk om van te voren goed na te denken over je outfit. We hebben een site gevonden waar je wat inspiratie op kun doen met verschillende bretels in een verscheidenheid aan kleuren en patronen om mee te combineren: https://www.mightygoodman.nl/nl/bretels/

Wanneer je dan weer eens een keertje gaat shoppen, dan kun je vast nadenken over wat heb ik in de kast hangen? Past hetgeen ik nu ga kopen bij die kleding stukken? Of moet ik daarvoor een hele nieuwe outfit gaan samen stellen? Vind ik dit artikel leuk genoeg om er een hele nieuwe outfit rondom samen te gaan stellen, of zoek ik iets wat al in mijn huidige garderobe past. Voor veel vrouwen komt dit natuurlijk, voor ons mannen vaak niet zo.

Je kleding combineren op elkaar

Met elk nieuw artikel wat je toe gaat voegen aan je stijl is het belangrijk om dit op het netvlies te houden. Waar ga ik hem bij dragen bij mijn huidige artikelen. Niets is zo erg om een super leuk kleding stuk aan te schaffen, om er vervolgens thuis achter te komen dat je hem eigenlijk nergens leuk bij kunt dragen. En nog veel erger is het om hem dan maar te dragen, omdat je hem zo leuk vindt, bij bijvoorbeeld een broek waar hij helemaal niet bij staat.

Wanneer je deze simpele regel toepast, zul je een veel meer gebalanceerd ensemble kunnen samen stellen met misschien wel slechts een paar artikelen. Zo kun je met een paar lichte stukken een leuke combinatie maken met iets donkers, en andersom natuurlijk. Het ene lichte of donkere artikel valt dan extra op, en dat moet je dure of mooie of speciale artikel zijn, daar zal de focus op liggen.

Bretels combineren op kleur

Net als met de andere kleding zal de focus komen te liggen op dat kledingsstuk wat afwijkt wat betreft de kleur. Zo kun je jouw bretellen gaan kiezen bij de look waarvoor je wilt gaan. Heb je een heel leuk t-shirt waarvan je wilt dat iedereen het ziet? Als die donker is en je hebt bijvoorbeeld een grijze broek, ga dan ook voor een lichte, misschien ook grijze bretels. Je schoenen kunnen dan misschien ook wel weer zwart zijn om een beetje symmetrie te creeëren.

bretels-kopen-om-te-combinerenHeb je een super dure broek gekocht en ben je zo iemand dat je wilt dat iedereen het ziet? Bijvoorbeeld een donker blauwe wash. Dan pak je een licht t-shirt, lichte bretels en lichte schoenen in kleuren die een beetje op elkaar zijn afgestemd. Verschillende tinten creme bijvoorbeeld. De broek gaat nu zeker de aandacht opeisen van iedereen die naar je kijkt.

Met je kleding doe je dit ook. Een heel mooi vest gevonden? Zorg dan dat je hem combineert met andere kledingsstukken die niet in dezelfde kleur soort zitten, zo zorg je dat hij eruit springt. Dus dat is niet anders dan met accessoires.

Bretels combineren op patroon

Wanneer je nog een stap verder wilt gaan, dan kun je hetzelfde doen met patronen die je gebruikt. Ook op die manier kun je een afwijkende accessoire op laten vallen tussen de rest van je outfit. Het simpelste is om allemaal effen artikelen aan te doen, en dan te zorgen dat één accessoire, zoals de bretels bijvoorbeeld als je deze op wilt laten vallen, een opvallend patroon heeft.

Op allemaal effen en egaal gekleurde kleding zal dit patroon direct opvallen, zelfs als de kleur tinten verder redelijk overeen komen met de rest van je look. Op deze manier kun je spelen met waar je wilt dat de kijken zijn aandacht focussed. Je leest dit ook op heel veel vrouwen blogs. Vooral die over budget samenstellen van je outfit gaan. Je hebt namelijk niet allemaal dure kleding nodig, alleen een paar luxe artikelen waar je de aandacht op legt.

Niemand kijkt naar je witte t-shirt wat onder je kleding zit, je ziet het namelijk niet. Moet dit dan een Björn Borg zijn? Nee, als je geld teveel hebt mag je het doen maar eigenlijk slaat dat natuurlijk helemaal nergens op. Hetzelfde geldt voor je kleding die je voor het zicht op de achtergrond plaatst. De kleding waar je niet de focus op legt.

Dit mogen best basics zijn van een winkel met redelijk goedkope artikelen. Deze kun je ook gemakkelijk vervangen want het maakt niet heel veel uit hoe ze er nou precies uitzien. Waarschijnlijk zijn het toch effen kleding stukken zonder al te veel gedoe. Het gaat uiteindelijk om die paar artikelen die je outfit helemaal maken.

Shoppen voor bretels betekent dus slim shoppen

Wat voor kleding geldt, dat geldt voor accessoires altijd dubbel zo sterk. Deze gebruik je namelijk meestal om je outfit af te maken, en zullen juist die dingen zijn die op gaan vallen. Veel vrouwen maken de fout om veel sieraden te kopen om zo veel mogelijk verschillende dingen te kunnen combineren en verschillende outfits te kunnen maken. Tuurlijk, de sieraden zijn wel het eerste wat een outfit helemaal anders kan maken. Zo kun je met dezelfde broek en hetzelfde topje een hele andere look maken door alleen je accessoires te veranderen.

De fout echter, is dat ze veel verschillende sieraden kopen van slechte kwaliteit. Je hebt dan wel een verscheidenheid aan looks, maar ze zien er allemaal goedkoop uit omdat de sieraden het eerste zijn wat iemand ziet. Zonde!

Dezelfde fout ga jij niet maken met je bretels. Meestal kies je ervoor om deze te laten zien, en dan moeten ze ook wel top zijn! Bespaar dus niet op deze mannen accessoires, maar kies een set uit die qua kleur past bij je outfit. Kies een paar uit waarmee je weet dat je op verschillende manieren in je huidige garderobe kunt matchen en kies een paar bretels uit waarvoor je je niet hoeft te schamen als mensen deze zien. Deze moeten top zijn!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s