Design inspiratie genoeg

Wij hebben hier design inspiratie genoeg. Toen English Fashion vroeg om met een aantal unieke designs te komen, toen wisten we het gelijk. We gaan een mooie range van producten maken met inspiratie uit wat mannen belangrijk vinden. Dat zijn natuurlijk vrouwen en auto’s.

Toen we hier met deze bretels met strepen bijvoorbeeld bezig waren, toen hadden we al best een outline van de ontwerpen. Wat we alleen niet wisten, was hoe de strepen perfect te krijgen. Het luistert namelijk heel nauw met dit soort lijnen, of je een succes te pakken hebt, of gewoonweg een slap aftreksel met banden die over de lengte lopen en er eigenlijk niet uitzien.

Bretels met strepen

Daarom hebben we onze inspiratie gepakt uit de race wereld. Met dat in ons achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar de perfecte klassieke (want English Fashion is ook wel een beetje een klassiek merk) sportwagens. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Shelby Cobra Roadster. Een pracht van een machine en een geweldige look. We hebben alleen het wit vervangen voor een subtiele creme kleur maar de afstanden van de strepen komen duidelijk terug in onze gekozen look. Een klassieker voor altijd.

race-strepen-gebaseerd-op-de-shelby-cobra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s